Er du vår nye journalist?

Til vår lille redaksjon søker vi nå en dyktig journalist med gode fotokunnskaper til en 60% stilling, som er glad i å omgås forskjellige typer mennesker og som brenner for å skape gode resultater for andre. 

Journalisten vi ser etter har noen års erfaring, er selvgående og skriver godt, og er komfortabel med å ta egne bilder til både nett og papir. Du må kunne vise til arbeidsprøver både skriftlig og fotografisk. Ansvar for sosiale medier inngår i stillingen, og vi ønsker at kandidaten også har grunnleggende tekniske ferdigheter. 

Som journalist i Asfalt skriver du både lange featuresaker, samt kortere og lettere intervjuer. Det er også viktig for oss å være synlige i sosiale medier, så det er fint hvis du har erfaring med å lage innhold som passer. Temaet rus omgås vi daglig i redaksjonen, og noe av dette kommer med i bladet. Det er likevel viktig å poengtere at Asfalt ikke er et ruspolitisk tidsskrift, men et magasin som kan appellere til mange. Det er derfor vesentlig at du er engasjert i å lære og har forståelse for hva som skjer innen rusfeltet hvor våre selgere befinner seg, og at du samtidig har like stor interesse for å lage saker om hva som skjer ellers i samfunnet.

Våre selgere har sin arbeidsplass i Gatemagasinet Asfalt, og som ansatt i redaksjonen er oppgaven å lage et produkt som er attraktivt for selgerne å selge. Du er ofte i kontakt med selgerne, noen ganger som journalist – og veldig ofte som medmenneske. Vi ønsker at du har stor takhøyde, og ikke tar deg selv så høytidelig. Målet vårt er å hjelpe andre til å få en bedre nåtid, og lenger ut på ferden også en bedre framtid. 

Ansatte i Asfalt er del av et sosialt entreprenørskap, og som journalist kan du i stor grad bestemme din egen arbeidsdag. Vi ønsker at Gatemagasinet Asfalt skal følge bevegelsene i samfunnet, og du har derfor stor mulighet til å påvirke utviklingen av organisasjonen og magasinet. 

 

Om Stiftelsen Gatemagasinet i Rogaland: 

Gatemagasinet i Rogaland er en sosial entreprenør som har som formål å fremme engasjement og selvhjelp til mennesker med ruserfaring. Dette gjøres gjennom salg av Gatemagasinet Asfalt. Selgerne kjøper bladet for 50 kroner og selger det videre for 100 kroner. Mellomlegget beholder selgeren som lønn. Gatemagasinet Asfalt ønsker på denne måten å gi medmennesker en mulighet til å skaffe seg en inntekt på en verdig måte. 

 

Tiltredelse: 1 august

Stillingstittel: Journalist med ansvar for sosiale medier

Sted: Kirkegata 46, 4006 Stavanger

Frist: 17. juni

Varighet: Fast

 

Kontaktpersoner

Christine Midbøe (daglig leder): christine@gatemagasinetasfalt.no

Jorunn Busk (ansvarlig redaktør): jorunn@gatemagasinetasfalt.no