Asfalts nye kokebok inntar gata

Det ble stor jubel på salgskontorene da Asfalts tredje kokebok ble lansert fredag 16. november!

DSCF7020.JPG

Målet er at selgerne skal få ny motivasjon til arbeidet ved å selge et annet produkt, i tillegg til en mulighet til å tjene noen ekstra kroner. 

Selgerne kjøper nemlig kokeboka for 100 kroner, og selger videre for 200 kroner.

Da boka kom ut ble det stor jubel på salgskontorene våre.

– Det er utrolig gøy å være i gang med boka! Selgerne er positive, og jeg håper de får den kickstarten som de trenger for å fortsette å selge, sier byprest og salgsleder av Asfalts kontor i Sandnes, Günther Theiss.

DSCF6984.JPG

I Stavanger var det levende musikk, middag fra kokeboka og mange selgere innom. Selgerne var svært begeistret for boka, og i løpet av få timer ble det solgt over 500 bøker som de tok med seg ut på gata. 

I år er tema for kokeboka «middag» og inneholder en rekke smakfulle retter hvem som helst klarer å trylle frem på kjøkkenet. 

Mat står sentralt hos oss i Asfalt, hvor vi setter både ansatte, frivillige og selgere i sving bak gryter og stekepanner. For det er noe eget når det dufter deilig av mat i et rom, synes vi. Når vi på salgskontorene kan samles rundt et måltid, er selgernes fornøyde utrop to streker under svaret på at mat er viktig. 

I en hektisk hverdag er det ikke alltid en finner verken tid eller motivasjon til å kokkelere, og spørsmålet «hva skal vi ha til middag» blir et evig mas. Med denne boka håper vi at du kan bli inspirert til å finne frem grytene og kanskje bruke restene til en nydelig rett. 

Kokeboka gir både Asfalt-selgerne en verdig inntekt og deg en flott kokebok å ha på kjøkkenet. Vinn-vinn med andre ord. 

Den er også perfekt som en julegave til en du er glad i, eller noen som har alt. 

Vi håper du finner noe snadder – for middagen er med dette klar!

_MHA3747.JPG