Nytt Asfalt er ute

Vi gleder oss over å dele nye leseopplevelser med det nye magasinet som  kom ut fredag. Du kan lese om Mai fra Haugesund som har blitt sjef for lørdagsmarkedet i Byparken i Haugesund etter mange år som rusavhengig. Nå har hun vært uten rus i to år, har ansvar for arbeidstiltaket Dråpe, og holder orden på 60 boder under lørdagsmarkedet. Målet er fast jobb.

gatemagasinet_asfalt_mai_012.JPG
– Jeg har ansvar for alt fra strøm til delegering av oppgaver, forklarer Mai fra Haugesund. Hun er frivillig, og sentrumsforeningen har gitt henne ansvaret for lørdagsmarkedet i Haugesund.

Selgeren Leif-Sverre fra Stavanger gir oss ett og annet å tenke på. Musiker Hanne Vasshus deler mer fra sitt liv i tillegg til at hun er ute med ny singel denne måneden. Musiker LidoLido deler fra sin hverdag i Los Angeles. Mange røykere opplever mye stigmatisering, nærmest mobbing. Vi har snakket med noen av dem, også de som tar avvenningskurs i røyking. Bildeserien med jærlandskap kan ta pusten fra deg. Dette og mye mer er opplevelser som du kan få med å kjøpe et nytt magasin av Asfalt.