Holder åpent i sommer

I fjor var salgskontoret til Asfalt i Stavanger sommerstengt, men til stor glede for mange ivrige selgere holder Ester F. Aasland fortet i år. 

 

Tekst og foto: Marianne Bergseth

– Jeg er sosionomstudent og har vært i praksis her hele vårsemesteret. Nå skal jeg jobbe her de neste to ukene, sammen med mange engasjerte frivillige. Det gleder jeg meg veldig til, forteller Aasland. 

Hun er sosionomstudent ved UIS og har dette vårsemesteret hatt praksisplass ved salgskontoret i Stavanger. Nå skal den blide jenta fra Bergen sørge for at Asfalt-selgerne ikke kommer til stengt dør i sommer. 

– Det blir veldig kjekt, det er mange hyggelige mennesker her. 

Tidligere intervju med Aasland finner du her

At kontoret i år holder åpent betyr mye for Asfalt-selger Gisli. Han ønsker nemlig å jobbe så mye som mulig i sommer. 

– Jeg har akkurat kommet ut fra behandling og er klar for å jobbe. Å selge Asfalt er en stor del av aktivitetsplanen min, så da er det godt at det holdes åpent her. 

Kontaktinfo og åpningstider ved alle våre salgskontorer finner du her