Innviet trykkerimaskin med Asfalt

Det nyeste nummeret av Gatemagasinet Asfalt var det første som kom ut da Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø (H) satte i gang Kai Hansen Trykkeris splitter nye trykkerimaskin. Denne skal sikre bedriften for fremtiden.

TRYKKER ASFALT: Ordfører Christine Sagen Helgø åpnet markeringen av den nye investeringen til Kai Hansen Trykkeri. Først ut av trykkerimaskinen var det nyeste nummeret av Asfalt. 

TRYKKER ASFALT: Ordfører Christine Sagen Helgø åpnet markeringen av den nye investeringen til Kai Hansen Trykkeri. Først ut av trykkerimaskinen var det nyeste nummeret av Asfalt. 

Tekst: Marianne Bergseth Foto: Jorunn Busk

I dag torsdag viste de stolt frem sin nye investering Roland Evolution 708 på Kai Hansen Trykkeri på Forus. En topp moderne trykkerimaskin som er den eneste i sitt slag i verden, og som det kun finnes ett eksemplar av i Skandinavia.

Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø (H) innviet maskinen, og fikk æren av å trykke på knappen som satte den i gang. Hun hadde mye ros til trykkeriet for å ha tatt en investering som den nye maskinen er, og mener Kai Hansen med dette viser samfunnsengasjement. Mange mediebedrifter velger i dag å trykke produktene sine utenfor både Rogaland og Norge, og i dag er Kai Hansen Trykkeri ett av kun to gjenværende trykkerier i hele fylket. Gatemagasinet Asfalt trykkes fortsatt på Forus.

SNART I SALG: Neste uke kommer Asfalt 4 ut.

SNART I SALG: Neste uke kommer Asfalt 4 ut.

– Vi trenger optimisme og ikke minst trenger vi et variert næringsliv. Det er dere med på å skape. Jeg vet hvor opptatt dere er av å skape arbeidsplasser, og at dere satser på de unge. Vi trenger minst 10.000 nye arbeidsplasser innen 2020, og skal vi lykkes med det så må vi videreutvikle de eksisterende selskapene og næringene. Med denne maskinen så har dere investert i fremtiden, mener Sagen Helgø.

Markedskonsulent Trond Aril Espedal hos Kai Hansen er glad for å kunne fortelle at det første som kommer ut av Roland Evolution på åpningsdagen er det nyeste nummeret av Gatemagasinet Asfalt.  

– Det handler om kvalitet, men i tillegg har vi også et samfunnsansvar. Stadig flere i Norge ønsker seg nå topputdannelse, men hva med de som ikke ønsker det? Det bør kunne være et jobbtilbud for alle. Vi bør ikke fortsette å sende arbeid ut av landet når vi må verne om samfunnet vårt. Vi må både skape og bevare arbeidsplasser, sier han.

Det nye nummeret av Gatemagasinet Asfalt kommer i salg neste uke!