Roser av marshmallows

I en av oppskriftene i bakeboka som er i salg nå kom vi dessverre i skade for å skrive et par feil på s. 85. Derfor legger vi nå ut rett oppskrift på marshmallows fondant som man kan lage rose av. Marshmallows fondant er laget av Wenche Dolve ved Popupcake.

Wenche Dolve ved Popupcake deler sine kunnskaper i kakedekorering i bakeboka "Godt å dele". 

Wenche Dolve ved Popupcake deler sine kunnskaper i kakedekorering i bakeboka "Godt å dele". 

300 g marshmallows
2 ss vann
2 ss Flott

Varm dette i 90-120 sekund på 750 W i mikroovnen. Dette skal bli dobbel størrelse.

4-5 dråper Cotton Candy essens
500 g melis

Ha disse dråpene i rør godt til en glatt og smidig masse. Vend så inn melis til massen slipper bollen. Velv dette over på en silikonmatte og bruk deigskrappe til å blande massen til fondant. La alt hvile i en time, det beste er om du lar fondanten hvile over natten.

Deretter er det bare å lage rosen etter resten av beskrivelsen i boka.