Vi har fått egen drivstoffpumpe!

Tanker du på Asfalt-pumpen på Blåsenborg, går tre øre per liter til oss.

Tekst: Jorunn Busk Foto: Hanne Høyland

Gatemagasinet Asfalt har fått egen drivstoffpumpe på Blåsenborg i Stavanger, og det var kø utenfor bensinstasjonen på åpningsdag 1. desember. 

Det er Terje Fatland som driver Shell/7-eleven-stasjonene i Sør-Rogaland som har tatt initiativ til avtalen. Fatland har fra før to sponsorpumper på to av sine stasjoner, som er knyttet opp mot Ålgård FK og Sandnes Ulf.

– Bensinstasjonen i Stavanger ligger i et område hvor det er en del som får hjelp både av Gatemagasinet og Gatepresten, og derfor syntes jeg det ble naturlig å spørre om det var interessant med et samarbeid. Det er også spennende for oss å utvide støtten til annet enn bare idrett, sier Fatland.

Gatemagasinet Asfalt får tre øre per liter drivstoff som renner gjennom pumpen, i tillegg til god eksponering. Det at en pumpe er dedikert til Asfalt betyr ikke at drivstoffet er dyrere her, ørene som går til magasinet er ren sponsing fra Fatland.

Asfalt-pumpen er godt merket med logo og illustrasjoner, så den skiller seg ut fra de andre.

– Asfalt er med og synliggjøre noe som tidligere ble holdt litt skjult, og tilbyr et alternativ til tigging, prostitusjon og kriminalitet. Vi sier tusen takk for en så flott mulighet til å få fram det vi holder på med, sier tiltaksleder i Kirkens bymisjon Paul Hjelmervik.