Asfalt gir ut kokebok

I dag er våre Asfalt-selgere på gaten med vårt splitter nye produkt, kokeboken vår ”Asfalt mat – Det rumler i magen”. 

Fra og med 11. november skal selgerne våre selge kokebok på gaten, i stedet for det vanlige Asfalt-bladet. Gatemagasinene i Trondheim, Oslo og Bergen har solgt julebøker i flere år, men dette er første gang Asfalt gir ut bok.

Grunnen til at vi laget kokebok er fordi vi bestandig har fått god respons på oppskriftene vi har hatt i bladene, og ønsket å videreføre dette til bokform. En kokebok går ikke ut på dato, og er noe du kan ta frem igjen og igjen.

Boken koster 200 kroner, hvorav 100 kroner går til selger.

”Asfalt mat – Det rumler i magen” inneholder oppskrifter restauranter fra hele Rogaland har vært så sjenerøse å dele med oss, så her vil du finne innslag fra både Sandnes, Stavanger, Egersund og Haugesund. Du kan også lese koselige portretter, hvor selgerne gir kokkeleringstips og forteller om sine matminner.

Gjennom hele boken har vi krydret sidene med matrelaterte sitater fra vår fargerike selgerskare, og kapitlene er illustrert med tøffe tegninger – akkurat som i et vanlig Asfalt-blad.

I januar kommer vi med nytt Gatemagasinet Asfalt, i vanlig bladutgave.

Fram til det nye året kommer håper vi dette er noe folk vil like, og at våre selgere blir tatt godt i mot når de kommer med et nytt og spennende produkt.