Til alle våre lesere

Nylig ble vi kontaktet av flere lesere som trodde de hadde kjøpt Gatemagasinet Asfalt. Dette har vist seg å være en dårlig kopi av vårt blad, under navnet "Gatemagasinet Asfalt Folk". Bladet har logo og navn som er tilnærmet lik vår, samt en forside med samme oppsett. Til forskjell fra vårt magasin, er dette bladet fylt med saker som er direkte kopiert fra store norske nettaviser, nettsider og magasiner – blant disse er VG, Aftenposten, Abcnyheter.no, Tara, Store norske leksikon og Human Rights Services. 

For oss bidrar slike tilfeller til å motarbeide stiftelsens arbeid for mennesker med en rushistorie. Både ryktet og salgsmuligheter for våre selgere svekkes ved slike tilfeller, og oppleves som krevende for alle berørte. Stiftelsen er en seriøs arbeidsgiver med dyktige ansatte i redaksjonen, vi består av mange som jobber hardt for å vedlikeholde Gatemagasinet Asfalts kvalitet og legger stolthet i at det distribueres på profesjonell og ryddig vis.

Stiftelsen Gatemagasinet i Rogaland vedkjenner seg ikke dette produktet, og saken er anmeldt til politiet i Stavanger. Vår oppfordring til kjøpere er å se på produktet som kjøpes og se/spør etter salgsbevis hos selger.