Asfalt på festival

Vi rocket løs i helgen, med stand på Haugaland Progogrock festival!

Tekst: Jorunn Busk Foto: Hanne Høyland

Gatemagasinet Asfalt var valgt ut til årets veldedige organisasjon på Haugaland Progogrock festival i Haugesund i helgen.

Her fikk vi muligheten til å vise oss frem med stand på festivalen, samt si noen ord fra scenen om hvem vi er og hva vi driver med. Festivalen velger hvert år ut en organisasjon med lokal forankring de velger å fremheve på denne måten, og vi setter stor pris på at det var oss som ble valgt denne gangen!

Fredag stilte representanter fra vår Haugesund-avdeling Maren Hagen og Mercedes Aarvik, og lørdag tok journalistene Hanne Høyland og Jorunn Busk turen med selskap av Asfalt-selger Hans Robert. Han gjorde en fremragende figur som representant for vårt salgsapparat.

Martin Mentzoni, som du kan lese om i den nyeste utgaven av Asfalt, hadde også stand på festivalen.