Gatemagasinet ASFALT trenger deg!

 

LYST TIL Å SKRIVE FOR GATEMAGASINET ASFALT?
Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere, frilansere og bidragsytere. Ønsker du å vite mer om dette kan du sende oss en e-post med kort informasjon om deg selv og din cv til jorunn@gatemagasinetasfalt.no 

 

LEDIG STILLING? 
Akkurat nå er det ingen ledige stillinger i Stiftelsen Gatemagasinet i Rogaland. Alle ledige stillinger annonseres gjennom våre digitale kanaler, så følg med! Søknad, cv og eventuelt tidligere arbeid sendes til christine@gatemagasinetasfalt.no

 

JOBB SOM FRIVILLIG?

Vi trenger frivillige som kan hjelpe til med distribusjonen i våre salgslokaler. Det er her selgerne av ASFALT kjøper magasiner før de går ut i byen og selger det videre. Salgskontorene er «hjertet» i organisasjonen vår.

Jobben går først og fremst ut på å gi opplæring og oppmuntring til selgerne, registrere salg, og hjelpe til med alt fra å lage kaffe til å delta i alle ledd av logistikken som ligger til grunn for en vellykket bedrift.

Som frivillig hos oss vil du få muligheten til å jobbe med noen av regionens mest vanskeligstilte. Det positive med jobben er at du får være med på et tiltak som faktisk hjelper alle de menneskene som er tilknyttet oss.

Hvis du tar, eller har tatt relevant sosialfaglig utdannelse, er aldersgrensen 20 år. Hvis ikke må du være 25 år for å bli frivillig.

Vi vil gjennomføre et intervju og opplæring for aktuelle kandidater. Du må være ansvarsfull og holde avtaler med hensyn til arbeidsoppgaver og arbeidstider.

Kontakt DISSE AKTUELLE salgslokalene
FOR FRIVILLIGHETSARBEID: